18 febrero, 2014

El PP de la Diputació demana a la Generalitat implantar la tarja T-10 entre Lleida i Vielha, la Seu, Sort, el Pont de Suert, Tremp i Solsona· El diputat provincial Salvador Puy manifesta que els abonaments reduirien el cost de desplaçament dels habitants del Pirineu i veu il·lògic que s’ofereixi la T-10 per viatjar del Pirineu a Barcelona però no per desplaçar-se a la capital del Segrià

El grup del Partit Popular de la Diputació presentarà una moció en el pròxim ple de la Diputació, instant a la Generalitat la implantació de la tarja de transport T-10 entre Lleida i Vielha, la Seu d’Urgell, Sort, el Pont de Suert, Tremp i Solsona.

El portaveu del PP a la Diputació de Lleida, Salvador Puy

El portaveu del PP a la Diputació de Lleida, Salvador Puy

Puy ha recordat que fa uns anys l’Autoritat Territorial de la Mobilitat va instaurar els abonaments que permeten diferents recorreguts i transbordaments en un temps delimitat mitjançant el títol T-10, que suposen una reducció de preu per aquelles persones que requereixen fer viatges periòdics.

En aquest sentit, indica que els abonaments van ser implantats en municipis de la Plana de Lleida, i han permès rebaixar el cost per als usuaris, a més d’experimentar un fort increment de la utilització del transport públic.

Puy considera que la T-10 també s’hauria d’oferir als veïns de les comarques del Pirineu, donat que també es veuen obligats a desplaçar-se a Lleida per motius d’estudis, sanitaris, administratius, entre d’altres.

El diputat provincial veu incongruent que ja existeixin abonaments de la T-10 per als desplaçaments en transport públic entre les diferents capitals de les comarques del Pirineu i Barcelona, però no n’existeixin entre aquelles i Lleida.

Salvador Puy demana en aquesta moció que totes les targes de T-10 puguin ser dispensades en les seus dels consells comarcals, a més de la seu central de Lleida de l’ATM, per a un millor servei a l’usuari.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!