26 abril, 2013

El PP d’Almacelles denuncia la mala ubicació i la deficient senyalització de la nova bàscula municipalEls regidors del PP d'Almacelles, Francisco González i Judith Baltasar

Els regidors del PP d’Almacelles, Francisco González i Judith Baltasar, al costat de la nova bàscula

El grup municipal del Partit Municipal d’Almacelles ha denunciat la mala ubicació i la deficient senyalització de la nova bàscula municipal, a més de la insuficient informació que ha fet l’equip de govern de l’Ajuntament del canvi d’ubicació de la bàscula a les empreses i persones interessades que en són usuàries.

Els regidors del PP d’Almacelles, Francisco González i Judith Baltasar, han manifestat haver rebut queixes per la nova ubicació de la bàscula, “totalment apartada de la població, molt mal senyalitzada i sense informar als principals usuaris del canvi d’ubicació de la bàscula”.

En aquest sentit, i pel que fa a la senyalització, no hi ha cap indicador d’on es troba la bàscula en cap dels accessos des de l’autovia i des de la carretera N-240. “Només han col·locat dos rètols que fan referència a la bàscula ben entrat al camí d’accés, que enlloc d’ajudar a trobar-la encara desorienten més”, afirmen els regidors populars.

Tant Francisco González com Judith Baltasar demanen a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Almacelles que informin de forma exhaustiva i immediata del nou trasllat de la bàscula a les empreses i persones que en són usuàries, i que senyalitzin de forma adequada de la nova ubicació de la bàscula, sobretot des dels accessos des de l’autovia, des de la carretera N-240 i des del mateix casc urbà del municipi.

La nova bàscula, ubicada fins fa poques setmanes a l’avinguda Josep Mas Dordal, es troba instal·lada ara al Parc Industrial de Suport Aeroportuari, en una zona pràcticament sense urbanitzar.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!