9 mayo, 2013

El PP d’Almacelles demana retirar una de les senyals que avisa del pas soterrat del conducte general de gas natural, al trobar-se enmig d’un camíEl grup municipal del Partit Popular d’Almacelles demana a l’Ajuntament que faci les gestions que calguin per demanar el canvi d’ubicació d’una de les senyals que avisa del pas soterrat del conducte general de gas natural, al trobar-se enmig d’un camí per on hi circulen vehicles.

Els regidors Judith Baltasar i Francisco González al costat de la polèmica senyal

Els regidors Judith Baltasar i Francisco González al costat de la polèmica senyal

Els regidors del PP de l’Ajuntament d’Almacelles, Francisco González i Judith Baltasar, han explicat que la senyal que avisa del pas de la canonada soterrada es troba en les immediacions de la nova bàscula municipal, un lloc on, presumiblement, està transitat per vehicles de gran volum i tonatge.

“Ja que l’Ajuntament ha traslladat la bàscula municipal, malgrat les crítiques de molts usuaris per la seva deficient senyalització, el que podrien fer almenys és facilitar el trànsit de camions, demanant a l’organisme competent que canviï de lloc la senyal que avisa del pas d’una canonada que passa sota terra, perquè l’únic que fa és posar més difícil el trànsit de vehicles pesants, que han d’esquivar la senyalització. A més, aquesta senyal és molt difícil que es vegi de nit. Qui pot esperar que enmig d’un camí hagi una senyal d’aquestes característiques?”, ha manifestat el portaveu del PP a l’Ajuntament d’Almacelles, Francisco González.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!