3 junio, 2013

El PP critica la prepotència i l’actitud xulesca de l’alcalde d’Almacelles· L’alcalde del municipi del Segrià va suggerir als veïns que viuen als carrers que queden inundats per la pluja que “es comprin una barca”

· El grup municipal del Partit Popular d’Almacelles acusa a l’alcalde Josep Ibarz (CiU) d’amagar el cap sota l’ala a l’hora de donar explicacions al ple municipal sobre la seva imputació

El portaveu del PP d'Almacelles, Franciso González Cascón

El portaveu del PP d’Almacelles, Francisco González Cascón

El grup del PP de l’Ajuntament d’Almacelles ha denunciat l’actitud “xulesca” i “prepotent” de l’alcalde Josep Ibarz, durant el ple extraordinari i el ple ordinari celebrats el passat 3o de maig. El portaveu popular, Francisco González Cascón, ha qualificat “d’intolerable” que un alcalde respongui en un ple, després que un regidor de l’oposició traslladés les queixes d’uns veïns, referents a la inundació d’alguns carrers en els dies de pluja, “que es comprin la barca”.

Per a Francisco González, “aquesta resposta demostra quin alcalde tenim a Almacelles, que enlloc de preocupar-se dels problemes reals de la gent es dediqui a menysprear-les i a no aportar cap solució”.

González ha afirmat també que “la falta de respecte i menyspreu de l’alcalde cap als altres grups de la corporació és tan monumental, que inclús l’equip de govern (CiU i ERC) va votar en contra d’una moció sobre el dret a decidir, que tant CiU i ERC havien votat a favor en el Parlament de Catalunya, només pel fet que la moció havia estat presentada per un grup de l’oposició. Encara que en aquest cas al PP ja li ha anat bé”.

També va considerar una falta de respecte de l’alcalde cap al personal de l’escola bressol municipal, quan el grup del PP va demanar explicacions sobre la falta de material d’higiene en el centre, com per exemple sabó, que el personal s’han d’emportar de casa. “Un alcalde seriós no pot en cap cas posar-se a riure quan se li exposa aquests problemes”, ha dit el regidor popular.

Sobre el ple extraordinari convocat perquè es donés explicacions sobre la querella interposada contra l’alcalde, el secretari de la corporació i un agent de la Policia Local, sobre presumpta prevaricació i falsedat, el regidor popular ha lamentat que l’alcalde “hagi amagat el cap sota l’ala i no parlés sense embuts dels fets que se l’acusa, en un ple a la que hi van assistir molts veïns, que també demanaven les explicacions del seu alcalde”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!