9 noviembre, 2011

El PP considera negatius els pressupostos de la PaeriaLa Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Lleida, Inma Manso, ha manifestat avui que els pressupostos dela Paeriaper l’any 2012, que ha donat a conèixer el govern municipal, “són negatius ja que perjudiquen el futur de Lleida i dels seus ciutadans”.

Manso ha fet aquestes declaracions en una primera valoració dels comptes municipals i ha manifestat que esperarà a que siguin concretades les partides per part de l’Equip de Govern per poder presentar esmenes a un pressupost “que en cap cas ajudarà a lluitar contra la crisi que pateixen els ciutadans de Lleida”.

La portaveu del PP ala Paeria ha qualificat d’inacceptable que per tercer any consecutiu, mentre es redueixen els ingressos per part de les administracions fruit d’una deficient política econòmica, siguin els lleidatans els que sustentin  el pressupost municipal amb els seu impostos. En aquest sentit, Manso ha recordat que impostos com el de l’IBI es veuran incrementats l’any vinent en més d’un 3%.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!