31 mayo, 2012

El PP acusa al PSC de demagògic i incoherent en el tema de l’IBIEl portaveu del PP a la Paeria, Joan Vilella

El grup del PP a l’Ajuntament de Lleida ha criticat avui la hipocresia del Partit Socialista a l’hora d’exigir que l’Església pagui l’IBI, “quan algunes de les seves seus no paguen aquest impost acollint-se a la Llei de Finançament de Partits Polítics  i Mecenatge com es el cas de la seu del PSC a Lleida”, ha afirmat el regidor i portaveu popular, Joan Vilella.

 Vilella recorda que la Comissió d’Economia de la Paeria va aprovar recentment una exempció en el pagament de l’IBI de la seu del PSC a Lleida.

Joan Vilella manifesta que per un costat, els socialistes demanen als Ajuntaments una revisió de les propietats de l’Església i dels acords amb la Santa Seu per exigir el pagament de l’IBI, i per un altra banda el propi Partit Socialista aplica mesures per no pagar aquest impost quan afecta a les seves seus, “amb una clara mostra d’incoherència i demagògia política”.

Finalment, Joan Vilella afirma que fer pagar l’IBI a l’Església no solucionarà els problemes econòmics que té l’Ajuntament de Lleida i exigeix “serietat i propostes viables per sortir d’una crisi econòmica que el propi Partit Socialista ha provocat”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!