8 noviembre, 2012

El Partit Popular de Tàrrega vota en contra de les ordenances Fiscals de 2013



Des de l’entrada de l’equip de govern municipal targarí (CIU i Rcat /SI ) l’any  2011, portem un augment de les taxes i impostos en dos anys. Donem  varis  exemples  :

  • AIGUA: any 2012: + 6,7 %, any  2013: + 3 % = Total en dos anys: + 9,7 % .   
  • TAXA CLAVEGUERAM: any 2012: + 25 %, any 2013: + 10%= Total en dos anys: 30 %.       
  • IBI: any  2012: + 10 %, any 2013: + 8 %= Total  en dos anys: + 18 % .
  • BROSSA DOMICILI: any 2012: + 3,2%, any 2013: + 2,5 %= Total en dos anys: + 5,7 %.

Apart, es van establir noves taxes que va implantar el nou equip de govern municipal l’any 2012, que van ser: guals, cementiri, bus urbà als jubilats o certificats, entre d’altres.

La nostra proposta, que contempla el programa electoral del Partit Popular de Tàrrega és que hagi un augment del 0 % durant els pròxims quatre anys, coincidint amb aquests temps de crisi. Si governéssim, congelaríem les ordenances municipals.

Cal recordar que les ordenances del 2012 el Partit Popular va votar també en contra dels augments i abusos de les ordenances fiscals de Tàrrega.

L’actual govern municipal de Tàrrega (CIU i Rcat/SI) no és conscient de la crisi econòmica,  quan en el pressupost municipal del 2012 té previstes 127.500 € en hores extres, i 20.000 € per publicitat i propaganda. Per atencions protocol·làries uns altres 10.000 €. Aquests són alguns dels exemples per denunciar a l’equip de govern, de l’abús de poder que està fent amb els diners dels ciutadans, quan molta gent no pot arribar a final de mes .

Cal dir també que el Partit Popular de Tàrrega va presentar als pressupostos municipals de l’any 2012  una proposta per  estalviar  525.342 €, i l’equip de govern municipal no la va acceptar .

El  Partit Popular també vol denunciar el fet de ficar les “pegatines“ al cementeri. Considerem una falta de ètica i moral per a les famílies dels targarins, amb aquest fet que s’ha donat a conèixer a tota Catalunya. L’equip de govern no és conscient del mal que està fent èticament i moralment als ciutadans de Tàrrega.

Joan Pujal i Llombart

Regidor i portaveu del Partit Popular de Tàrrega


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!