17 abril, 2015

El Partit Popular de Tàrrega exigeix a l’alcaldessa que pengi la bandera espanyola i complir així amb la sentència judicialJOAN PUJAL-TÀRREGAEl regidor i candidat del PP a l’alcaldia de Tàrrega, Joan Pujal, ha anunciat que en el ple de l’Ajuntament previst per avui exigirà a l’alcaldessa que pengi la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament, tal com dicta la sentència número 90/15 del 6 març de 2015 del Jutjat contenciós administratiu de Lleida .

Pujal recorda que la delegada del Govern de l’Estat a Catalunya va requerir el compliment de la llei de penjar la bandera d’Espanya, però l’alcaldessa no va fer cas al requeriment. Per aquesta raó, el Govern central va portar l’ajuntament de Tàrrega als tribunals, on s’ha dictat una sentència que textualment diu:

“Se ordena al Ayuntamiento de Tàrrega a colocar la bandera española en la sede del Ayuntamet de Tàrrega en los terminos establecidos en la Ley 39/1981, de 28 de octubre”.

“Se imponen las costas causadas en el presente pleito al Ayuntamiento de Tàrrega , si bien se limitan las mismas a un importe máximo de 200 euros”.

A més, el regidor popular denuncia que l’alcaldessa de CIU no compleix la llei. i per aquesta raó l’Estat es veu obligat a recórrer als tribunals. “És molt lamentable que la primera autoritat de la ciutat no compleixi amb la llei, amb la consciència de provocar despeses innecessàries”, manifesta Pujal, que recorda que en cas de no complir la sentència l’alcaldessa podria quedar inhabilitada del seu càrrec.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!