15 abril, 2013

El Partit Popular de Tàrrega denuncia la falta de cobertura de telefonia mòbil· Actualment només hi ha instal·lada una de les tres antenes que s’havien de col·locar abans d’acabar l’any 2010, tal i com van pactar l’Ajuntament i les companyies de telefonia

Joan Pujal, regidor del PP a Tàrrega

Joan Pujal, regidor del PP a Tàrrega

El regidor del PP a l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, va reclamar en el darrer ple celebrat el passat dijous que es facin totes les gestions perquè es faci complir el Pacte Local del Telefonia Mòbil. Aquest pacte, signat el dia  25 de juny de 2009 per les companyies Telefònica, Orange i Vodafone, i tots els grups politics, preveia col·locar tres bases d’antenes als tres edificis municipals (Ajuntament, Farinera i Centre d’Entitats) com a molt tard el 31 de desembre de 2010.

Segons el regidor del PP, actualment només hi ha instal·lada  una base d’antenes al Centre d’Entitats, però hi falta col·locar encara les bases de antenes  de l’ajuntament i  la Farinera.

Joan Pujal denuncia la falta cobertura al centre de la ciutat per culpa de l’incompliment del Pacte Local de Telefonia mòbil per part de les companyies i també  per la ineficàcia  de l’equip de govern de la ciutat, per no fer complir  aquests acords  del pacte esmentat.

“El Partit Popular considera que els pactes són per complir-los, per així poder tenir cobertura al centre de la ciutat, si volem ser una ciutat de serveis per a la comarca”, ha manifestat Pujal.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!