14 julio, 2011

El Parlament aprova una proposta del PPC per incrementar el nombre de Mossos a la ciutat de LleidaEl Parlament aprueba una propuesta del PPC para incrementar el número de Mossos en la ciudad de LleidaLa diputada del PPC al Parlament, Dolors López, s’ha mostrat molt satisfeta per l’aprovació al Parlament d’una proposta de resolució del PPC per incrementar el nombre d’agents de Mossos d’Esquadra per la regió policial de Ponent, per tal d’augmentar el nombre d’agents que presten els seus serveis a la ciutat de Lleida. López ha destacat la importància de l’aprovació d’aquesta proposta, amb una esmena de CiU, donat que “darrerament ha crescut molt la sensació d’inseguretat a la ciutat, sobretot després dels fets del Barri Antic i aquesta proposta de resolució servirà per pal·liar-la”.
 
López ha explicat que segons les últimes dades de les que disposen els membres del propi cos dels Mossos d’Esquadra de la regió, “en els darrers mesos s’ha pro­duït un increment de la inseguretat a la ciutat de Lleida i aquest increment de la inseguretat es centra principalment en l’augment de delictes greus contra el patrimoni amb violència i/o intimidació”. En aquest sentit, la diputada lleidatana ha fet referència al sindicat de policia que atribueix l’increment més a la manca de patrulles policials que als efectes de la crisi econòmica.
 
López atribueix la reducció del nombre d’agents, entre d’altres factors, “a la finalització del desplegament de la policia de la Genera­litat a tot el territori, un fet que s’ha donat en més ciutats i comarques de Catalunya”. En aquest sentit ha recordat que l’any passat, el llavors Conseller d’Interior va anunciar que de la nova promoció de Mossos, 23 agents es destinarien a la regió policial de Ponent, enlloc dels 47 compromesos inicialment. “Fins el moment actual aquesta promesa no s’ha complert i la inseguretat segueix creixent als carrers de Lleida sense que ningú faci res” ha afirmat la diputada tot afegint que “el Partit Popular ha portat al Parlament una preocupació pels lleidatans que ara es veurà atesa”.La diputada del PPC en el Parlament, Dolors López, se mostró muy satisfecha por la aprobación en el Parlament de una propuesta de resolución del PPC para incrementar el número de agentes de Mossos d’Esquadra para la región policial de Ponent, para aumentar el número de agentes que prestan sus servicios en la ciudad de Lleida. López ha destacado la importancia de la aprobación de esta propuesta, con una enmienda de CiU, dado que “últimamente ha crecido mucho la sensación de inseguridad en la ciudad, sobre todo después de los hechos del Barrio Antiguo y esta propuesta de resolución servirá para paliarla”.
 
López explicó que según los últimos datos de los que disponen los miembros del propio cuerpo de los Mossos d’Esquadra de la región, “en los últimos meses se ha producido un incremento de la inseguridad en la ciudad de Lleida y este incremento de la inseguridad se centra principalmente en el aumento de delitos graves contra el patrimonio con violencia y/o intimidación”. En este sentido, la diputada leridana ha hecho referencia al sindicato de policía que atribuye el incremento más a la falta de patrullas policiales que los efectos de la crisis económica.
 
López atribuye la reducción del número de agentes, entre otros factores, “a la finalización del despliegue de la policía de la Generalidad en todo el territorio, algo que se ha dado en más ciudades y comarcas de Cataluña”. En este sentido ha recordado que el año pasado, el entonces Consejero de Interior anunció que la nueva promoción de Mossos, 23 agentes se destinarían a la región policial de Ponent, en lugar de los 47 comprometidos inicialmente. “Hasta el momento actual esta promesa no se ha cumplido y la inseguridad sigue creciendo en las calles de Lleida sin que nadie haga nada” afirmó la diputada añadiendo que “el Partido Popular ha llevado al Parlamento una preocupación por los leridanos que ahora se verá atendida”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!