17 abril, 2013

El Parlament aprova per unanimitat la proposta del PP de millorar la seguretat dels accessos a l’Escola Alba



· La proposta de resolució insta al Govern de la Generalitat a construir una rotonda o adoptar qualsevol altra solució tècnica que es consideri més adient, per tal de garantir la seguretat viària d’alumnes i conductors

El Parlament de Catalunya ha aprovat avui per unanimitat una proposta de resolució que insta el Govern de la Generalitat a prioritzar la construcció d’una rotonda o de qualsevol altra solució tècnica que pugui ser considerada més adient, a la carretera de Corbins (C-12), en el tram d’accés a l’Escola Alba, per tal de garantir la seguretat viària d’alumnes i conductors.

Aquesta actuació es duria a terme un cop l’escola i els ajuntaments de Lleida i de Corbins hagin fet totes les actuacions necessàries per tal que hi hagi un espai d’aparcament i una zona de desencotxament.

La proposta, presentada per les diputades del PP de Lleida al Parlament, Dolors López i Marisa Xandri, recorda que durant anys l’Associació de Pares i Mares (AMPA) de l’Escola Alba ha reclamat una millora dels accessos al recinte escolar.

També recorda que davant la nul·la actuació del govern de la Generalitat per donar solució a aquest problema, l’AMPA ha recollit signatures com a mesura de suport a les seves demandes que no persegueixen res més que posar fi al perill que en l’actualitat representa l’accés a l’Escola Alba, i garantir d’aquesta forma la integritat física dels alumnes, pares i professors que diàriament es desplacen al centre educatiu.

La Generalitat posava com a condició prèvia a la realització d’obres d’acondicionament dels accessos la construcció d’un espai reservat per a l’aparcament i zona de desencotxament. Però en els darrers mesos s’ha signat un acord entre el Departament d’Ensenyament, l’AMPA de l’Escola Alba, i l’Ajuntament per dur a terme aquestes obres necessàries per realitzar la construcció de la rotonda d’accés al centre escolar.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!