25 junio, 2015

El Parlament aprova la proposta del PPC per iniciar “de manera urgent i prioritària” la construcció de l’escola Pinyana de Lleida· La diputada Marisa Xandri destaca que aquesta escola “està construïda integrament amb barracons i això afecta a 200 menors”

La diputada del PP de Lleida Marisa Xandri

La diputada del PP de Lleida Marisa Xandri

La diputada del Partit Popular Català, Marisa Xandri, ha celebrat avui l’aprovació per unanimitat d’una proposta de resolució del PPC que insta el Govern a iniciar “amb caràcter urgent i prioritari” les obres de construcció de l’escola Pinyana de Lleida, d’acord a les prioritats detectades a la zona.

La proposta del PPC posava de manifest que l’escola Pinyana “està construïda íntegrament amb barracons des de que es va crear, ara fa sis anys”. La diputada ha remarcat que això afecta a 200 menors que “han de patir aquestes deficiències sense que el departament d’Educació estableixi un calendari per a la construcció”. En aquest sentit, la proposta del PPC aprovada avui amb una transacció obliga el Govern a “fixar un calendari per la seva execució per tal que la seva posada en funcionament sigui el més aviat possible”.

 

Per tots aquests motius Marisa Xandri ha destacat el paper del PPC que “recull una demanda dels pares i mares dels alumnes de l’escola que volen que els seus fills puguin estudiar en condicions dignes”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!