22 febrero, 2012

El nou hospital comarcal de TàrregaL’acord de compromís polític pels pressupostos de la Generalitat per l’exercici del 2012, entre CiU i el PPC, contempla l’estudi de considerar com a obra prioritària la construcció d’un Nou Hospital Comarcal a Tàrrega.

 El Govern, abans de finalitzar l’any 2012, elaborarà i presentarà un informe que contindrà una anàlisi de les necessitats i la programació d’actuacions per tal d’establir les prioritats a l’hora de portar a terme els equipaments sanitaris que realment necessita Catalunya i entre els que figura l’Hopsital Comarcal de Tàrrega.

El Partit Popular de Tàrrega sempre ha considerat com a prioritari per la nostra ciutat la construcció d’un Hospital Comarcal per davant de qualsevol altra infraestructura. Aquesta necessitat ja constava al programa polític de les passades Eleccions Municipals de 2011, i per això el regidor del Partit Popular de Tàrrega, en Joan Pujal i Llombart ha treballat durant tots aquests mesos perquè la construcció d’un Hospital Comarcal a Tàrrega sigui considerat prioritària en qualsevol negociació al Parlament de Catalunya. I per aquest motiu, i a través de les diputades del Partit Popular de Lleida al Parlament de Catalunya, Dolors López i Marisa Xandri, ha estat possible que aquesta infraestructura tan necessària per la nostra comarca i les comarques veïnes s’hagi tingut en compte dins de l’acord de compromís polític pels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per l’exercici de 2012, entre el Govern de la Generalitat i el Partit Popular de Catalunya signat el passat 14 de febrer.

Partit Popular de Tàrrega


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!