23 mayo, 2013

El nou alcalde d’Albatàrrec (CiU) s’apuja el sou un 42,8%, i el nou regidor del PP, Ricardo León, renúncia a rebre qualsevol retribució· El regidor del Partit Popular lamenta que la primera decisió del nou alcalde, Víctor Falguera, sigui la d’apujar-se el sou, que passa a ser de 1.400 euros a 2.000 euros nets mensuals

logo-pp[1]El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament d’Albatàrrec, Ricardo León, ha lamentat la decisió del nou alcalde, Víctor Falguera, d’apujar-se el sou un 42,8 per cent, passant a cobrar 2.000 euros nets mensuals, enlloc de mantenir els 1.400 euros que cobrava l’anterior alcalde, Baltasar Biosca.

León considera que “en uns moments econòmicament tan complicats com els que està patint tota Espanya, és una mesura absolutament egoista que un alcalde decideixi apujar-se el sou, i més en aquestes proporcions, i el més greu és que aquest augment de sou hagi estat la primera decisió que el senyor Víctor Falguera ha pres com a alcalde”.

El regidor del PP afirma que “no serveix l’argument que dóna el nou alcalde, quan diu que, per incompatibilitat, no podrà cobrar una de les pagues, i que també renuncia a cobrar una altra paga a la que hi té dret”.

La decisió del nou alcalde d’apujar-se el sou contrasta amb la del regidor del PP a l’Ajuntament d’Albatàrrec, Ricardo León. que ha decidit renunciar a totes les retribucions a les que hi té dret com a regidor municipal.

Ricardo León, recorda que, al superar recentment el municipi d’Albatàrrec els 2.000 habitants, la Generalitat deixa de pagar el sou de 1.400 euros a l’alcalde, com feia fins ara, i es carrega íntegrament a les arques municipals, “però amb l’agreujant que, enlloc d’haver de pagar 1.400 euros al mes, ara seran 2.000 euros”, ha conclòs el regidor del PP d’Albatàrrec.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!