4 octubre, 2011

EL GRUP MUNICIPAL DEL PP PRESENTARÀ UNA MOCIÓ PER REVISAR ELS VALORS CADASTRALSSalvador Puy, Inma Manso i Maria José HorcajadaEl grup del PP a l’Ajuntament de Lleida presentarà una moció per revisar els valors cadastrals. Així ho ha anunciat avui la regidora i portaveu del PP a la Paeria, Inma Manso.

Manso ha explicat que el PP vol que la Paeria insti al govern de l’Estat a que procedeixi a fer una revisió dels valors cadastrals, “degut a que darrerament hi ha hagut un canvi substancial entre els valors del mercat i els que en el seu dia van servir de base per a la determinació dels valors cadastrals”.

D’altra banda, la portaveu popular ha explicat, que dins de les esmenes que presenta el Grup Municipal del PP a la proposta de modificació d’Ordenances Fiscals, es demanaran bonificacions als habitatges de protecció oficial, als de nova construcció dins del Centre Històric i als construïts a l’Horta, entre d’altres.

Inma Manso ha destacat que des del PP es sol•licitarà la supressió de la taxa per ocupació de vehicles a la via pública “ja que es una trava pels comerciants que de rebot, afecta al consumidor”.

La regidora i portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida ha anunciat que el PP votarà en contra de la pujada de l’IBI “perquè es necessària una congelació de tots els impostos i principalment dels tributs que afecten més a l’economia dels lleidatans”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!