26 marzo, 2012

El director del Patronat de Turisme obvia Lleida en unes declaracions per una ràdio catalanaSalvador Puy

El portaveu del Partit Popular a la Diputació de Lleida, Salvador Puy, ha criticat avui que Jordi Blanch, director del Patronat de Turisme de la Diputació “passi” de Lleida “ja que no aprofita les seves intervencions en els mitjans de comunicació per promoure el turisme a les comarques lleidatanes”.

Puy explica que Blanch, que ha estat entrevistat en una emissora de ràdio catalana amb motiu de la seva visita a la Fira de Turisme de Moscou, en cap moment va fer esment de les terres de Lleida, i sí que es va dedicar a parlar de manera generalista o referint-se a altres territoris de Catalunya.

“És lamentable –ha manifestat Puy- que Blanch, malgrat ser el director del Patronat de Turisme de les Terres de Lleida, no hagi estat capaç de defensar el territori al qual representa i pel qual rep un salari, que procedeix de la mateixa Diputació de Lleida”. Pel Portaveu del PP, l’actitud de Blanch “és una clara mostra d’irresponsabilitat i de falta de professionalitat en l’exercici del seu càrrec”.

Puy considera que les terres de Lleida, tradicionalment poc presents en els mitjans de comunicació d’àmbit nacional, no poden ser obviades d’una manera tan flagrant pel propi director del Patronat de Turisme i ha afegit que “aquest fet demostra el poc interès que el senyor Blanch té per les comarques i pel sector turístic lleidatà”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!