5 noviembre, 2011

Durant la visita al mercat de Barris Nord: J.I. Llorens: “si en aquests moments no existís el PP s’hauria d’inventar”El candidat del PP per Lleida a les properes eleccions del 20-N, Josep Ignasi Llorens, ha manifestat avui que seria “primordial” que el PP guanyés per majoria absoluta el proper 20-N per fer “un govern fort i consolidat”. Llorens considera que en aquests moments de crisi, l’únic partit seriós que pot donar resposta als problemes de la ciutadania, és el Partit Popular i que “si en aquests moments no existís el PP, s’hauria d’inventar”.

En la dimensió agrària, i aprofitant la visita que ha fet avui al mercat del Barris Nord, Llorens ha manifestat que veu un despropòsit que tots els robatoris de productes agraris que no superin els 2.000 quilograms es consideri com una falta i no com un delicte i ha posat com a exemple que si es contemplés el preu del préssec a 0,20 euros/quilogram, s’haurien de robar 2.000 quilograms per que fos considerat delicte, ja que per sota d’aquesta quantitat quedaria com una simple falta, i ha recordat que en la passada legislatura va presentar un Pla de Seguretat Rural que es va aprovar i que, malauradament, no s’ha complert.

 Finalment, el cap de llista del PP per Lleida al Congrés en les properes eleccions del 20-N, Josep Ignasi Llorens ha afirmat d’altra banda, que aspira a guanyar les eleccions a la província de Lleida i aconseguir així dos diputats, ja que “seria molt important que el partit que guanyi a Espanya ho faci també a Lleida”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!