18 mayo, 2015

Dolors López: “Si la Generalitat no vol reformar la Rambla de Ferran, ho farem nosaltres des de l’Ajuntament”PP LLEIDA-FOTO CAMPANYA RAMBLA FERRAN-17-05-2015La candidata del PP a l’alcaldia de Lleida, Dolors López, s’ha compromès avui a portar a terme una millora urbanística de la Rambla de Ferran, donat que la Generalitat té paralitzat el Pla de Barris del Portal de Magdalena-Noguerola. La millora urbanística de la Rambla de Ferran és una de les reivindicacions que els veïns van reclamar a la candidata del PP per Lleida en una reunió celebrada recentment.

 

Dolors López, que avui ha fet campanya al Mercat d’Antiguitats que se celebra cada diumenge a la Rambla de Ferran, considera necessari portar a terme les obres pendents del Pla de Barris del Portal de Magdalena-Noguerola, que contempla actuacions com la de reurbanitzar la plaça Josep Prenafeta, que es troba davant l’Auditori Enric Granados, o condicionar les termes romanes del carrer Cardenal Remolins.

 

La candidata del PP a la Paeria va manifestar que mentre no es disposi de l’ajuda de la Generalitat per executar aquest pla de barris, la pròpia Paeria assumirà aquestes inversions, o almenys algunes d’elles, amb l’objectiu de vertebrar aquesta zona de la ciutat.

 

No obstant, López lamenta que el Govern de CiU a la Generalitat tingui paralitzat el Pla de Barris del Portal de Magdalena-Noguerola, i mantingui degradades àrees urbanes de Lleida. En aquest sentit, recorda que els plans de barri tenen com a objectiu millorar àrees urbanes, finançant el 50% de les actuacions la Generalitat, i assumint el 50% restant els ajuntaments.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!