13 julio, 2015

Dolors López reclama un Reglament Orgànic Municipal per aclarir de forma definitiva l’organització de la PaeriaDOLORS LÓPEZ-JOAN VILELLALa regidora del grup del Partit Popular a l’Ajuntament de Lleida, Dolors López, ha reclamat avui en el ple d’aprovació del cartipàs que s’ha celebrat a la Paeria la creació d’un Reglament Orgànic Municipal, “un reglament que doni continuïtat a les estructures i normes de funcionament municipals, i que aclareixi de forma definitiva la seva organització, evitant d’aquesta forma incursions pseudolegislatives d’alguns il·luminats”.

Dolors López s’ha referit també al fet que el ple es convoqui, a partir d’ara, amb quatre dies d’antelació. “Això permetrà una organització més eficient dels grups municipals, ja que es donarà a conèixer amb una antelació suficient les propostes que seran incloses a l’ordre del dia, possibilitant el treball als regidors, que tindran suficient temps per preparar les seves intervencions, posicionaments de vots i, el que és més important, consensuar les propostes, i evitar així la desorganització”.

La regidora del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Lleida ha destacat l’alt grau de participació ciutadana que permet el nou cartipàs, i la participació dels grups de l’oposició en els consells de barri, “fet que no passava en els anteriors consells territorials. D’aquesta forma es possibilitarà un millor coneixement per part dels regidors de les necessitats i les diferents realitats existents en cada un dels nostres barris”.

 

Amb tot plegat, i davant el procés complex que hi ha hagut en l’elaboració del nou cartipàs, Dolors López ha acabat la seva intervenció citant la frase d’Aristòtil que diu: “No fa falta un govern perfecte; es necessita un que sigui pràctic”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!