26 febrero, 2015

Dolors López proposa habilitar aparcaments en bateria en els carrers adjacents a l’escola Ciutat JardíOLYMPUS DIGITAL CAMERALa cap de llista del Partit Popular a l’Ajuntament de Lleida per a les eleccions municipals del 24 de maig, Dolors López, ha afirmat avui que cal trobar una solució urgent als problemes d’aparcament en els carrers adjacents a l’escola Ciutat Jardí, durant les hores d’encotxament i desencotxament. En aquest sentit, López afirma que una possible solució seria la d’habilitar aparcaments en bateria, concretament en els carrers Carmel Fenech i Pepita Uriz, la qual cosa es doblaria el número de places d’estacionament disponibles

La candidata del PP a l’alcaldia de Lleida, que s’ha reunit amb el president de l’Associació de Veïns de Ciutat Jardí, Antoni Tahull, juntament amb els regidors de la Paeria, Joan Vilella, Gemma Batalla i Pau Pintó, considera imperdonable que el govern del PSC a la Paeria no hagi fet res per trobar una solució al col·lapse de trànsit que es produeix cada dia en aquesta zona escolar de la ciutat. Actualment, durant les hores d’encontxament i desencotxament, hi ha un alt risc d’accidentalitat que cal eradicar, sobretot tenint en compte que es tracta d’una zona escolar i, en conseqüència, de pas d’infants.

Dolors López també creu convenient prendre mesures per acabar amb els problemes de trànsit del barri. En aquest sentit, considera que, per començar, es podria portar a terme la urbanització del carrer Roure, actualment en mal estat, que enllaça el carrer Enric Farreny amb el carrer Partida Vallcalent. Aquest vial, a la vegada, permet accedir al centre de Lleida pel pont del ferrocarril que desemboca a l’avinguda Onze de Setembre. D’aquesta manera, es descongestionaria l’accés a Ciutat Jardí per la carretera d’Osca.

D’altra banda, la candidata del PP de Lleida va lamentar el mal estat en el que es troba el terreny de l’antic camp de futbol de Ciutat Jardí, “un equipament desaprofitat i que actualment s’ha convertit en un autèntic pipican”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!