14 febrero, 2011

Dolors López presidirá la comisión del Síndic de Greuges del ParlamentLa presidenta del PP de Lleida i diputada al Parlament, Dolors López, ha estat designada per presidir la Comissió del Síndic de Greuges de la Cambra catalana, encarregada, entre altres funcions, de fiscalitzar i atendre les necessitats de la Sindicatura de Greuges de Catalunya.

El PP presidirà en total tres comissions legislatives al Parlament de Catalunya durant aquesta legislatura que tot just acabem d’estrenar.

A més de Dolors López, els altres dos diputats que també han estat designats per presidir comissions son la diputada per Barcelona, Dolors Montserrat, que presidirà la Comissió de Territori i Sostenibilitat, encarregada de les polítiques d’infraestructures, i Rafael Luna, diputat per Tarragona, que presidirà la Comissió d’Empresa i Treball, que té competències relacionades amb polítiques industrials i de creació de llocs de treball.

La presidenta del PP de Lleida y diputada al Parlamento, Dolors López, ha sido designada para presidir la Comisión del Síndico de Agravios de la Cámara catalana, encargada, entre otras funciones, de fiscalizar y atender las necesidades de la Sindicatura de Agravios de Cataluña.

El PP presidirá en total tres comisiones legislativas en el Parlamento de Cataluña durante esta legislatura que apenas acabamos de estrenar.

Además de Dolors López, los otros dos diputados que también han sido designados para presidir comisiones sueño la diputada por Barcelona, Dolors Montserrat, que presidirá la Comisión de Territorio y Sostenibilidad, encargada de las políticas de infraestructuras, y Rafael *Luna, diputado por Tarragona, que presidirá la Comisión de empresa y Trabajo, que tiene competencias relacionadas con políticas industriales y de creación de puestos de trabajo.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!