29 enero, 2013

Dolors López és nomenada presidenta de la Comissió de la Infància del Parlament· La diputada assegura que “representa tot un repte garantir des del Parlament el benestar de les futures generacions”

La diputada Dolors López ha estat nomenada presidenta de la Comissió de la Infància

La diputada Dolors López ha estat nomenada presidenta de la Comissió de la Infància

La diputada del PPC, Dolors López, ha estat escollida avui presidenta de la Comissió de la Infància del Parlament de Catalunya. López s’ha mostrat “il·lusionada i encoratjada” amb aquesta nova tasca ja que “representa tot un repte garantir des del Parlament el benestar de les futures generacions”.

López ha recordat que un dels àmbits que més preocupen és el relacionat amb l’economia de les famílies i la taxa de pobresa que afecta especialment als més petits. En aquest sentit ha apuntat el que deia l’informe del Síndic de Greuges que “al voltant de 285.000 infants menors 16 anys de Catalunya es troben en una situació de pobresa, un 23,7% del total”. “És molta la feina que tenim tots per endavant per aconseguir que aquesta situació millori”, ha afegit.

A banda de presidir la Comissió de la Infància, Dolors López és secretària de la Comissió de Justícia, i portaveu del Partit Popular Català a les Comissions d’Agricultura i d’Igualtat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!