15 mayo, 2015

Dolors López: “És necessari adaptar el trànsit de vehicles de la plaça Ricard Viñes a les demandes dels comerciants”FOTO ZONA ALTA-1La candidata del PP a l’alcaldia de Lleida, Dolors López, considera necessari adaptar el trànsit de vehicles de la plaça Ricard Viñes a les necessitats dels comerciants. López, que avui ha visitat la Zona Alta, acompanyada d’altres membres de la candidatura, proposa estudiar la possibilitat de convertir en semipeatonal el tram que connecta el carrer Bisbe Ruano amb Balmes, tal i com han reclamat alguns comerciants.

López ha deixat clar que qualsevol canvi en la mobilitat de la plaça Ricard Vinyes i en els carrers del seu entorn “ha d’estar consensuat amb els comerciants, i per això estic disposada a portar a terme una consulta sobre la regulació del trànsit en aquesta zona de la ciutat, si tinc responsabilitats de govern després de les eleccions municipals del 24 de maig”.

La cap de llista del PP a la Paeria ha recordat que, en el seu dia, el disseny i la regulació del trànsit de la plaça Ricard Vinyes i el seu entorn va despertar moltes reticències entre veïns i comerciants, “per això creiem necessari arribar amb un consens per adaptar la mobilitat d’aquesta plaça a les necessitats de tothom, i sense que perjudiqui a ningú”.

DENÚNCIA DAVANT LA JUNTA ELECTORAL

D’altra banda, el Partit Popular de Lleida ha denunciat davant la Junta Electoral les visites d’obres del candidat socialista, Àngel Ros, amb la finalitat d’utilitzar el seu càrrec institucional d’alcalde amb finalitats electoralistes. Les visites d’obres es van fer el passat dimecres al solar on s’està construint el Museu de la Ciència, i ahir dijous al camp de l’AEM, on s’està renovant la gespa artificial.

Així mateix, el Partit Popular també ha denunciat el fet de distribuir la revista “Paeria” corresponent al mes d’abril, justament durant la campanya electoral. La candidata Dolors López ha manifestat que “és una clara maniobra per intentar divulgar obra feta per l’Ajuntament de Lleida per part de l’alcalde, aprofitant que estem en plena campanya electoral”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!