22 julio, 2015

Dolors López: “Els comptes anuals de l’Empresa Municipal d’Urbanisme revelen un deute de més de 68 milions d’euros”La regidora i Presidenta del Grup Municipal del Partit Popular, Dolors López, ha criticat avui la ineficàcia de l’Empresa Municipal d’Urbanisme i torna a qüestionar la seva existència després de les pèrdues de l’any 2014 amb  un resultat d’exercici negatiu de 291.141 euros malgrat  l’aportació de l’Ajuntament de 4,7 milions d’euros.

Les pèrdues haguessin estat d’escàndol si no s’hagués injectat per part de la Paeria més de quatre milions d’euros a la Empresa Municipal d’Urbanisme.

La regidora popular va considerar preocupant la dràstica reducció de la xifra de negoci que arriba únicament a un milió d’euros quan fa escassament dos any superava els quatre.

S’ha deixat de donar compliment als objectius pels quals va ser fundada, no s’ha invertit res en la construcció d’habitatge social i el Pla de Barris es troba pràcticament en via morta, fet que suposa que  l’activitat principal de l’EMU sigui gestionar el pagament d’un deute que en l’actualitat supera els 68 milions d’euros,  va manifestar  López que va instar a la Paeria a posar fi a aquesta sagnia que representa pels ciutadans de Lleida.

Finalment la regidora popular va manifestar que si finalment es procedeix a la dissolució de l’EMU, abans siguin auditats tots els comptes i detallats els deutes, informats per quines regidories seran absorbits i quines competències realitzaran a partir d’ara.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!