13 julio, 2015

Dolors López: “el Partit Popular defensa i defensarà el paper de les diputacions, com a institució que ha d’ajudar els petits municipis de la província”10454144_1087609941266979_8592314661047021496_oLa diputada provincial del Partit Popular, Dolors López, ha manifestat avui, en el seu discurs del ple de constitució de la nova Diputació de Lleida, que “el Partit Popular defensa i defensarà el paper de les diputacions, com a institució que ha d’ajudar els petits municipis de la província, i com la millor institució que pot aglutinar serveis i prestacions per a una millor cohesió del territori i de la seva gent, front a altres institucions creades o per crear, com poden ser vegueries o consells comarcals”.

Dolors López ha manifestat que en aquest mandat “vetllarà per fer un treball i una dedicació, tant personal com econòmica, per a tots els municipis, i que hagi un tracte igualitari per a tots els veïns i veïnes de la província de Lleida”.

La diputada provincial també ha assenyalat que el Grup Popular “es mantindrà sempre a favor de la legalitat, al costat de les lleis i de la Constitució. I no avalarem propostes que serveixin per afavorir polítiques separatistes o independentistes perquè aquesta ni és la tasca de la Diputació ni, evidentment, és el nostre objectiu”.

Com a conclusió, Dolors López ha anunciat que portarà a terme “una oposició contundent, controladora de la seva gestió i, al mateix temps, amb aportació d’idees i propostes. Però també, i a la vegada, consens i diàleg. Oposició sí, però constructiva i responsable”, ha conclòs.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!