15 mayo, 2013

Dolors López denuncia que CiU i ERC posen trabes a la construcció del Centre d’Acollida Turística de Les· La diputada del PPC Dolors López explica que “l’Ajuntament posa els terrenys i una part dels diners, l’altre la posa l’Estat , i la resta la Generalitat. En el cas que ens ocupa, tots han posat la seva part però la Generalitat encara no, qüestió que paralitza l’inici de les obres i impedeix la seva construcció”

La diputada al Parlament Dolors López

La diputada al Parlament Dolors López

La diputada del PPC Dolors López  ha lamentat avui que CiU i ERC hagin impedit amb el seu vot que prosperi una proposta del PPC que demanava al Govern de la Generalitat que faci efectiu el pagament de la part que li correspon per tal de fer possible l’inici de les obres del construcció del Centre d’Acollida Turística (CAT) de Les (Vall d’Aran).

La proposta del PPC rebutjada avui a la Comissió d’Empresa i Ocupació del Parlament, explicava que a Les encara no s’han començat les obres de construcció del CAT. “L’Ajuntament posa els terrenys i una part dels diners, l’altre la posa l’Estat , i la resta la Generalitat. En el cas que ens ocupa, tots han posat la seva part però la Generalitat encara no, qüestió que paralitza l’inici de les obres i impedeix la seva construcció”, ha explicat la diputada. En aquest sentit ha denunciat que “CiU i ERC han escollit que Les continuï sense CAT causant un perjudici per al municipi i veïns”.

Dolors López ha explicat la importància dels CAT perquè “són una nova manera de potenciar el turisme dels indrets on es troben situats”. “L’objectiu d’aquests centres és acollir els viatgers tot donant a conèixer Catalunya mitjançant la presentació dels seus referents culturals més representatius”, ha continuat la diputada tot destacant que “és una forma excepcional i moderna per donar a conèixer als turistes tan la localitat en la que es troben situats com les contrades més properes, tot generant una mitjana d’entre dos i tres llocs de treball per a gent del poble”.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!