3 mayo, 2013

Dolors López demana al Govern que pagui als pagesos les ajudes dels plans de millora· La diputada del PP per Lleida recorda que els pagesos ja han fet la inversió però no saben encara quan rebran els diners que els deu la Generalitat

Dolors López, Salvador Puy i Marisa Xandri amb els representants d'ASAJA

Dolors López, Salvador Puy i Marisa Xandri amb els representants d’ASAJA

La presidenta del PP de Lleida i diputada al Parlament de Catalunya, Dolors López, ha denunciat que el Govern de la Generalitat encara deu als pagesos les ajudes corresponents als plans de millora corresponents a l’any 2011. López, que s’ha reunit amb representants del sindicat agrari Asaja, acompanyada del secretari general del PP de Lleida, Salvador Puy, i de la diputada al Parlament, Marisa Xandri, ha recordat que “els pagesos ja s’han gastat els diners per fer la inversió, però encara no saben quan cobraran els diners que els deu la Generalitat”.

La Generalitat té pendent de pagament 440 plans de millora als agricultors catalans, i en total suposa una despesa d’uns 6 milions d’euros. La major part dels agricultors afectats té explotacions de fruita, olivera i nous regadius.

Per a Dolors López, “el que ha de fer el Govern de la Generalitat és complir els compromisos que té adquirits, i perquè això sigui possible és més necessari que mai aprovar els pressupostos de l’any 2013. Ara que el Govern central ha flexibilitzat l’objectiu de dèficit a l’1,2 per cent ara la Generalitat ja no té excusa per fer esperar encara més els nous pressupostos.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!