21 febrero, 2011

Dolors López critica les retallades de Mas en matèria de Salut a LleidaDolors López critica los recortes en materia de Salud en LleidaLa presidenta del PP de Lleida i diputada al Parlament, Dolors López, ha instat avui al Govern de la Generalitat a eliminar despeses supèrflues abans de fer retallades en matèria de Salut a les comarques de Lleida. López ha fet aquesta afirmació arran del plantejament del Departament de Salut de voler tancar llits, consultes i quiròfans a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i paralitzar la construcció de l’Hospital de Tàrrega.

Dolors López considera que abans de plantejar qualsevol tipus de retallada, hi ha moltes despeses innecessàries que el nou Govern de la Generalitat ha decidit mantenir i que s’haurien de suprimir com, per exemple, les ambaixades.

La presidenta del PP de Lleida i diputada al Parlament es del parer que les retallades que s’estan plantejant al Departament de Salut s’han de reconsiderar seriosament “perquè afecten a les regions sanitàries que estan mes necessitades com la de Lleida”.

Finalment, Dolors López demana al conseller de Salut “sentit comú” per ajustar la despesa i el pressupost, “perquè les retallades no afectin en cap cas als serveis bàsics”.

La presidenta del PP de Lleida y diputada al Parlamento, Dolors López, ha instado hoy en el Gobierno de la Generalitat a eliminar gastos superfluos antes de hacer recortes en materia de Salud a las comarcas de Lleida. López ha hecho esta afirmación a raíz del planteamiento del Departamento de Salud de querer cerrar camas, consultas y quirófanos al Hospital Arnau de Vilanova de Lleida y paralizar la construcción del Hospital de Tàrrega.

Dolors López considera que antes de plantear cualquier tipo de recorte, hay muchos gastos innecesarios que el nuevo Gobierno de la Generalitat ha decidido mantener y que se tendrían que suprimir como, por ejemplo, las embajadas.

La presidenta del PP de Lleida y diputada al Parlamento se del parecer que los recortes que se están planteando al Departamento de Salud se tienen que reconsiderar seriamente “porque afectan en las regiones sanitarias que están mes necesitadas como la de Lleida”.

Finalmente, Dolors López pide al consejero de Salud “sentido común” para ajustar el gasto y el presupuesto, “porque los recortes no afecten en ningún caso a los servicios básicos”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!