9 septiembre, 2015

Dolors López: “Aquesta Diada no és la de tots, és només la dels separatistes, i per això el Partit Popular no anirà als actes institucionals”La presidenta del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Lleida, Dolors López, ha manifestat  que, tal i com s’ha anat fent en els darrers anys, el grup municipal del PP a la Paeria tampoc participarà en els actes institucionals de la Diada de l’11 de Setembre.

Per a Dolors López, “aquesta és la diada dels separatistes, no és la diada de tots els catalans, i per tant, el Partit Popular no se sent identificat. Els qui hi aniran no ho fan per assistir a la festa dels catalans, que és el que hauria de ser, assisteixen a una manifestació independentista que no inclou a aquells catalans que volem continuar sent espanyols”.

Pel que fa a les banderes de l’Ajuntament, la regidora afirma que “l’alcalde sap molt bé que la Llei de Banderes diu que l’espanyola a d’onejar en els edificis municipals. Per tant, és una il·legalitat treure la bandera espanyola”.

En aquest sentit, Dolors López destaca que “una vegada més veiem l’ambigüitat dels socialistes i de l’alcalde, Àngel Ros, que juga a tot. Per un costat pacta amb Ciutadans i per un altre fa l’ullet als independentistes treien la bandera d’Espanya”, ha assenyalat.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!