23 marzo, 2015

Dolors López: “Àngel Ros ha deixat que es degradi el barri Universitat, on hi regna la inseguretat i l’incivisme”· La candidata del PP a l’alcaldia de Lleida afirma que si té responsabilitats de govern a la Paeria elaborarà un pla de dinamització comercial per al barri

REUNI_ PP-AAVV UNIVERSITATLa cap de llista per Lleida del Partit Popular, Dolors López, ha culpat al govern de l’alcalde Àngel Ros de la degradació que pateix el barri Universitat, “on actualment hi regna la inseguretat i l’incivisme”.

López ha manifestat la necessitat de prendre mesures contundents per posar fi a la greu situació en la que es troba aquesta important zona del centre de la ciutat, com a ra l’increment de la presència policial, especialment en la confluència dels carrers Maragall, Joan Baiget, Doctor Combelles i Ciutat de Fraga, a més d’instal·lar càmeres de videovigilància, com a element preventiu i per intentar evitar que es produeixin actes delictius i actituds incíviques.

La candidata del PP a l’alcaldia de Lleida considera que la situació que pateix el barri Universitat ha perjudicat activitats com el comerç. En aquest sentit, López ha anunciat que si té responsabilitats de govern a la Paeria, elaborarà un pla de dinamització comercial per aquest barri, que cal recordar que és un dels més poblats de la ciutat, amb més de 12.000 habitants.

Dolors López també ha indicat la necessitat de dotar al barri de millors equipaments i senyalitzacions viàries i que construirà la rotonda del carrer Pius XII, on actualment només està senyalitzada a la calçada amb pintura.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!