21 enero, 2013

Dolors López afirma la necessitat de regular el preu de l’oli per fer front el domini competencial de la gran distribucióLa diputada Dolors López amb dirigents del PP de les Garrigues

La diputada Dolors López amb dirigents del PP de les Garrigues

La diputada al Parlament i presidenta del PP de Lleida, Dolors López, ha afirmat la necessitat de regular els preus de l’oli per fer front la competència de la gran distribució en el sector.

López, que ha visitat la Fira de l’Oli de les Garrigues, acompanyada de membres de la junta comarcal del PP a les Garrigues i regidors de la comarca, ha destacat la necessitat de prendre mesures perquè no hagi una caiguda dels preus de l’oli, pel bé de la producció de l’oli de qualitat, com el de les Garrigues.

Dolors López ha recordat també que el passat 30 de novembre es va publicar l’ordre per reduir els mòduls de l’IRPF per adequar la fiscalitat del sector de l’oli, reduint els coeficients del 0,32 al 0,26.

La diputada al Parlament ha destacat la importància de la internacionalització de l’oli. En aquest sentit, ha indicat que el fet que aquest producte emblema de les Garrigues s’exporti a l’estranger, converteix aquesta comarca en un referent internacional de l’oli d’oliva per la seva reconeguda qualitat


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!