18 mayo, 2015

Dolors López: “Actuarem amb fermesa per eradicar la inseguretat i l’incivisme al Centre Històric i la Mariola”DSC03400La candidata del PP a l’alcaldia de Lleida, Dolors López, ha manifestat avui que “actuarem amb fermesa per posar fi a la inseguretat i l’incivisme, tant al Centre Històric com al barri de la Mariola i en algunes zones del barri Universitat”. López, que avui ha recorregut aquests dos barris acompanyada per membres de la candidatura, ha afirmat que augmentarà amb caràcter preferent la vigilància de la Guàrdia Urbana i eliminarà els “guetos que generen delinqüència”

 

En referència al Centre Històric, López ha assenyalat que “no pot ser que la zona que ha de ser escenari d’entrada al nostre monument més emblemàtic i futur patrimoni mundial, com és el Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella, continuï sent a hores d’ara un barri marginal, nucli d’incivisme i marginalitat”.

 

En aquest sentit, ha afirmat que els diferents governs del PSC a la Paeria han deixat morir el Casc Antic durant molts anys i les actuacions realitzades en la darrera legislatura per l’equip de Govern no han aconseguit revitalitzar la zona ni eliminar la marginalitat del barri, i una cosa molt semblant està passant també en alguns carrers del barri Universitat”.

 

És per això que la candidata del PP de Lleida ha dit que “cal una actuació ferma i decidida per eliminar la inseguretat, l’incivisme i la marginalitat en aquestes zones de la ciutat. Per això augmentarem, amb caràcter preferent, la vigilància per part de la Guàrdia Urbana i eliminarem els guetos que generen delinqüència”.

 

Dolors López també ha anunciat que “suprimirem la sobreocupació en els habitatges incrementant les inspeccions als edificis, i augmentarem el control en la inscripció al padró, amb la finalitat de realitzar l’empadronament d’estrangers amb les majors garanties de legalitat i seguretat jurídica, i no posar cap trava a la policia per accedir a les seves dades”.

 

APLICACIÓ ESTRICTA DE LA LLEI D’ESTRANGERIA

 

En aquest sentit, l’alcaldable del PP de Lleida ha afirmat que “apostarem per aplicar de forma estricta la legalitat contra la immigració il·legal.  També col·laborarem amb la Policia Local, Autonòmica i Nacional en la detecció d’immigrants en situació irregular, per procedir a la seva expulsió al país d’origen en compliment de la llei d’estrangeria, amb el respecte a totes les garanties jurídiques”.

 

Tot plegat, diu López, “amb la finalitat de poder tornar a aquests i altres barris de la ciutat, als lleidatans. Hem de lluitar de forma contundent contra la delinqüència, la prostitució, la sobreocupació i la immigració il·legal”.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!