12 enero, 2014

DESTROSSEN AMB PEDRES L’ACCÉS A LA SEU DEL PARTIT POPULAR DE TÀRREGATrencadissa de vidres de la porta d'accés a l'edifici de la seu del PP de Tàrrega

Trencadissa de vidres de la porta d’accés a l’edifici de la seu del PP de Tàrrega

La seu del Partit Popular de Tàrrega ha estat víctima el diumenge dia 12 de gener a la matinada d’un nou atac vandàlic, trencant amb dues pedres el vidre de la porta d’accés a la seu, ubicada a l’avinguda de Catalunya, 18. Tant la presidenta del PP de Lleida, Dolors López, com el regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal, han condemnat rotundament aquest atac.

Dolors López ha manifestat que “és una vergonya que es produeixin fets com aquests en una democràcia”, i ha recordat que el Partit Popular ha estat víctima recentment d’actes vandàlics com el d’avui, no només en la seu del PP de Tàrrega, sinó també en d’altres de la província, com la de Lleida ciutat, Cervera o Vielha.

Per la seva part, el regidor de Tàrrega, Joan Pujal, ha recordat que és el quart assalt contra la seu del PP de Tàrrega en un any, i que en aquesta ocasió han trencat el vidre de la porta d´entrada al Partit. En actes vandàlics anteriors també havien arribat a trencar els vidres de la façana de la seu del partit de Tarrega i Comarca.

Pujal, que també és el secretari local del Partit Popular de Tàrrega, ha denunciat   l’acte vandàlic davant als Mossos d’Esquadra de Tàrrega.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!