12 marzo, 2013

Conferència d’Antonieta Barahona sobre hàbits alimentaris de la dona al segle XXILa conferència va estar organitzada per l'Associació Popular de la Dona

La conferència va estar organitzada per l’Associació Popular de la Dona

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, l’Associació Popular de la Dona va organitzar la conferència “Els Hàbits Alimentaris de la Dona del Segle XXI”, que va anar a càrrec de la Dra. Antonieta Barahona. L’acte va tenir lloc el dijous 7 de març a la Sala de la Biblioteca Pública de Lleida.

Antonieta Barahona és llicenciada en medicina per la Universitat de Lleida (1994) i màster en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Barcelona (1997). En la seva activitat professional exerceix la medicina general en el Centre d’Atenció Primària de Lleida, i realitza activitat docent en la Universitat de Lleida en la llicenciatura de Tecnologia dels aliments, grau de Nutrició i Dietètica Humana, postgrau de Nutrició Clínica, títol Sènior en Cultura, Ciència i Tecnologia i cursos en la Universitat d’Estiu.

És directora d’una clínica de nutrició, que compta amb una escola de cuina privada, especialitzada en l’estudi de l’alimentació i la cuina saludable. La seva activitat inclou també àrees com l’assessoria nutricional de diversos menjadors escolars, geriàtrics, llars d’infants i albergs juvenils. És membre del Comité Tècnic de AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) de Lleida.

Col·laboradora habitual en mitjans de comunicació sobre temes de nutrició, alimentació i salut, realitza conferències i cursos sobre alimentació i nutrició. Podem dir que pertany a les principals societats científiques de nutrició.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!