9 febrero, 2015

Cada contribuent lleidatà s’estalviarà 259 euros entre els anys 2015 i 2016 en IRPF· El diputat al Congrés Josep Ignasi Llorens destaca la creació de quatre nous incentius per a famílies nombroses, discapacitats i per a famílies amb persones de més de 65 i 75 anys a càrrec, que suposa poder rebre ajudes de 1.200 euros l’any, i que al poder ser acumulables poden arribar a ser de fins a 4.800 euros anuals

RODA DE PREMSA PP LLEIDA-9-2-15El diputat al Congrés per Lleida, Josep Ignasi Llorens, ha explicat avui en roda de premsa que, gràcies a la reducció de l’IRPF que ha portat a terme el Govern de l’Estat, cada contribuent lleidatà s’estalviarà enguany 187 euros de mitjana. Tenint en compte que a la província de Lleida hi ha 205.935 declarants, en aquest mes de gener de 2015 la rebaixa d’impostos ha suposat una injecció de diners de 3 milions d’euros a les comarques de Lleida, i que serà de 39 milions d’euros quan s’acabi aquest any.

Per l’any 2016, l’impacte de la segona fase de la reforma de l’IRPF suposarà un estalvi addicional de 72 euros de mitjana per contribuent. El que fa que entre els anys 2015 i 2016 cada contribuent lleidatà s’estalviarà en impostos 259 euros.

Llorens, que ha facilitat aquestes dades durant la roda de premsa que ha ofert avui a la seu del Partit Popular de Lleida, acompanyat per la presidenta provincial, Dolors López, i el secretari general provincial Salvador Puy, ha indicat que aquest impacte de la reforma fiscal “serà positiu per a Lleida i per a tota Espanya i permetrà incrementar el poder adquisitiu, augmentar el consum i la inversió i, alhora reduir l’atur.

El diputat per Lleida ha destacat també la creació de quatre nous incentius per a famílies nombroses, discapacitats i per a famílies amb persones de més de 65 i 75 anys a càrrec, que suposarà poder rebre ajudes de 1.200 euros l’any, i que al poder ser acumulables per a cada concepte podran arribar a ser de fins a 4.800 euros anuals.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!