29 octubre, 2011

Aleix Vidal Quadras diu que ETA vol col·locar “el terrorista Arnaldo Otegi com a president del govern basc”El parlamentari europeu del PP assegura que la devaluació del deute espanyol hauria estat més forta sense les exectatives de canvi a Espanya

L’eurodiputat i vicepresident del Parlament europeu Aleix Vidal-Quadras ha alertat de les intencions d’ETA de seguir una estratègia política sense haver entregat les armes, “amb l’objectiu de convertir Arnaldo Otegi com a lehendakari”, a qui ha qualificat de terrorista. Vidal-Quadras ha assegurat que aquest és el camí d’ETA després del final de la violència, i que per tant “no es pot parlar de derrota”. Segons el líder popular “les armes seguiran tutelant els propers passos d’ETA”. A banda, Aleix Vidal-Quadras ha avisat que el recent informe de devaluació del deute espanyol, d’un 2%, hauria estat pitjor si no hi hagués previsions de canvi polític de cara al 20 de novembre.

El líder del Partit Popular ha alertat que el procés electoral que seguiran les formacions ‘abertzales’ “estarà recolzat per les armes i per tant, no estarà justificat”. Segons Vidal Quadras el fet que ETA no es dissolgui ni entregui les armes demostra que “no s’ha derrotat als terroristes que ara seguiran una estratègia política per ser la primera força basca a les eleccions generals i també la força de govern al País Basc”.

En referència a la devaluació un 2% del deute espanyol fet pel Banc Central Europeu, Vidal Quadras s’ha mostrat convençut que la situació encara hauria estat pitjor si les eleccions generals fossin d’aquí a dos anys. “Com que les perspectives de canvi són properes, el Banc Central Europeu ha valorat més positivament del què li pertocava al deute espanyol”. Segons l’eurodiputat, la possible victòria del Partit Popular a les eleccions generals “ha fet que es generin expectatives diferents que si hagués de continuar l’actual govern”.

 Font: ACN

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!