13 febrero, 2013

Actes vandàlics contra les seus del PP de Lleida i TàrregaLes pintades a la porta d'accés a l'edifici on hi ha la seu del PP de Lleida

Les pintades a la porta d’accés a l’edifici on hi ha la seu del PP de Lleida

El Partit Popular de Lleida condemna amb la més ferma rotunditat els actes vandàlics perpetrats aquesta matinada a la porta d’accés a l’edifici on hi ha la seu provincial del Partit. Aquesta matinada, l’entrada a l’immoble s’ha vist plena de pintades insultants cap al Partit Popular. La presidenta del PP de Lleida, Dolors López ha manifestat que “és una vergonya que es produeixin fets com aquests en una democràcia”, i ha recordat que el PP ja ha estat víctima recentment d’aquests actes vandàlics com aquests, no només en la seu del PP de Lleida, sinó en d’altres de la província, com la de Cervera el passat desembre, o la de Vielha el novembre.

El PP de Lleida ha presentat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra explicant els fets, que s’han produït durant aquesta passada matinada. Cal recordar que ahir a la tarda es va celebrar una manifestació davant la seu del Partit Popular. El col·lectiu Arran va reconèixer a la premsa local haver estat ells els autors dels actes vandàlics contra l’edifici de la seu del PP, i així s’ha fet constar a la denúncia.

També ha estat víctima d’actes vandàlics la seu del PP de Tàrrega. El mateix dia que el Govern va tramitar al Congrés la iniciativa popular sobre la dació en pagament i desnonaments, la seu del Partit Popular de la capital de l’Urgell va ser atacada amb un llençament d’ous. “Segurament s’esperaven que el PP no admetria aquesta iniciativa, i posats a tenir els ous preparats, suposo que van decidir llençar-los contra els vidres igualment.”, ha afirmat el president del PP de Tàrrega, Manuel Carqués.

“Ja estem acostumats a aquests actes a Tàrrega. Sempre són els mateixos i sempre contra la seu del PP. Les demés seus, ni tocar-les. En 7 anys que van governar els socialistes a Espanya i no van fer respecte els desnonaments, aquesta gent no es va manifestar en contra d’ells. Encara que el Partit Popular ha acceptat la tramitació de la iniciativa popular, igualment hem de patir la seva ràbia contra els que pensem diferent a ells. Sempre és el mateix. Ja estem acostumats. Ja no posem ni denúncies. No serveixen de res.”

Cal recordar que la seu del PP de Tàrrega, des de la seva inauguració a finals de 2010,  ha patit en diverses ocasions trencadisses de vidres amb pedres i pintades d’estelades a la porta de la seu.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!