20 septiembre, 2010

El PP denuncia el fraude en las ayudas a los jóvenes en el alquiler de la viviendaLa presidenta del PP de Lleida i candidata al Parlament, Dolors López, ha denunciat avui “l’engany i el retard de les ajudes del Ministeri de la Vivenda pel lloguer de pisos als joves de Lleida”.

López, que s’ha reunit amb joves de Noves Generacions del PP de Lleida, ha explicat que un 30 % dels joves lleidatans que tenen concedida l’ajuda al lloguer encara no l’estan cobrant, “un fet que demostra la poca sensibilitat del Govern cap a les necessitats socials del joves”. La candidata popular al Parlament ha recordat que a la província de Lleida hi ha un total de 3.433 sol·licituds de joves acceptades i ha remarcat que aquest retard en el pagament de les ajudes al lloguer “es doblement perjudicial per la greu crisi econòmica que estem patint”.

López ha estat acompanyada en aquesta trobada amb joves del PP pel diputat al Congrés, Josep Ignasi Llorens, el qual s’ha compromès a interpel·lar al Govern sobre el retard en que els joves reben aquests ajuts pel lloguer d’habitatges.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!